(zatvori)

Imovinsko stanje porodice Izetbegović: Sebija vozi auto od 50,000 KM, a naš predsjednik nema auto

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pod posebnom lupom su naravno lideri i visokopozicionirani kadrovi stranaka, članovi Predsjedništva, ministri, premijeri itd. U CIN-ovim bazama mogu se naći informacije o platama, kućama, vikendicama, stanovima, ali i o automobilima koje voze političari u BiH.

Znate li kakvo je imovinsko stanje Sebije i Bakira Izetbegovića i koje automobile oni voze? Iznenadićete se, ali Izetbegović prema dostupnim informacijama, uopće nema auto u svom vlasništvu, prenosi Maxmagazin.ba.

Prema podacima iz imovinskih kartona i zemljišnoknjižnih dokumenata, Bakir Izetbegović i njegova supruga Sebija suvlasnici su kuće i zemljišta u Sarajevu, procijenjenih na 185.000 KM. Supruga je i vlasnica apartmana na Bjelašnici koji je procijenio na 100.000 KM. Izetbegović nema automobil, a u imovinskom kartonu 2014. godine je napisao da supruga vozi putnički automobil vrijedan 50.000 KM.

No treba biti realan i priznati da Izetbegoviću i njegovim kolegama i ne trebaju automobili pored svih povlastica koje koriste od države, službenih vozila i pratnji koju imaju na raspolaganju…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.