(zatvori)

Ovo su ženska zanimanja od kojih se plaše muškarci

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sajt “YourTango” sproveo je anketu i pitao muškarce da li zanimanje partnerke ima veze sa njenom privlačnošću, kao i uspjehom veze. Pročitajte sa ženama kojih zanimanja se muškarci rjeđe zabavljaju.

“Žene koje se bave ovim poslom su veoma zahtjevne. Bio sam u nesrećnom braku sa reporterkom tri godine, njene smjene su bile turbulentne, više je bila odsutna nego kod kuće“.

“Moja žena je radila na televiziji i muškarci su joj se stalno nabacivali. To mi je bilo strašno, jer nisam želio da budem ljubomoran i imam probleme s drugim muškarcima. Teško je gledati kada je neko koga volite u stalnoj opasnosti od nastrljivih muškaraca koji je gledaju na malim ekranima”.

Umjetnice

“Moja bivša djevojka je bila umjetnica. Kada smo pričali o životu i ozbiljnim poslovima čini mi se da ona ne želi da radi ništa isplativije“.

Doktorke

“I moja bivša žena i ja smo ljekari. Stalno smo se raspravljali. Oboje smo veoma dominantni i nije nam išlo bez obzira na to što smo se jako voljeli. Zato sam sebi obećao da nikada više neću biti sa koleginicom. Sadašnja žena mi je terapeut i dopada mi se što me pušta da dominiram (osim kada je uređivanje kuće u pitanju). Veoma sam srećan!“

Advokatice

“Moje najgore iskustvo je sa advokaticama. Njihova visoka očekivanja se jednostavno rijetko kad poklapanju s mojim. One traže muškarce koji ne postoje, gospodare Univerzuma, bogataše sa vezama u pravosuđu i drugim organima. Jednostavno, već na prvom sastanku primijetim da ja u tome ne mogu da im pomognem“.

Glumice

“Iako je to samo posao i uloga, ali zaista ne bih podnio da mi se djevojka ljubi sa drugim na filmu. Bilo bi mi neprijatno da gledam i osjećao bih se jako loše“.

Striptizeta

“Volim intimu, nešto što dijelimo samo nas dvoje. Ne volim da dijelim svoju djevojku sa drugima“.

Skoro sve može dok smo lijepe i fine….

“Osim ako nije prostitutka, porno zvijezda nema zanimanja zbog kog bi muškarci neku ženu otpisali. Iako je trend da ovih dana muškarci i žene drže do nekih standarda, realnost je da će muškarca uvijek privlačiti lijepe žene, ma čime se one bavile. Neko ko izgleda kao Kejt Apton bi mogao da bude CEO, doktorka, radnica u sanitarnoj inspekciji, barmenka ili vlasnica bara – muškarci ne bi marili. Nažalost, neko ko nije atraktivan može da ima Nobelovu nagradu, 40 patenata muškarcima ne bi bila zanimljiva“, kaže četrdesetogodišnji Džon, jedan od anketiranih muškaraca.

Šta vi mislite – da li je u pravu?

(kolektiv.me)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.