(zatvori)

Najbolji od najboljih: Kako ubrzavaju najbolje premium limuzine današnjice (VIDEO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Iako se neki neće složiti kako njemački trio nije ono najbolje u segmentu sportskih premium limuzina, radi se o još uvijek najpopularnijim predstavnicima.

Naravno, Jaguar, Volvo i Alfa Romeo samo su neki od hrabrih ratnika koji su ozbiljno načeli njemačko kraljevstvo, a zaboraviti ne treba ni Teslu i njezin Model S. No to je već neka druga priča s drugim glavnim protagonistima, a jedine zajedničke premise su im da su vraški brzi i skuplji od 100.000 eura.

U takvom ozračju posebno se ističe Mercedesova E klasa u AMG izdanju. Sada razvija 612 KS i 850 Nm, a usprkos obilju luksuza uhvati 100 km/h za 3,4 sekundi, a paket kazaljka se uz AMG Driver zakrene do 300 km/h. Zvuči nedodirljivo, čak i za BMW.

Bar još neko vrijeme jer će nova generacija M5 biti doslovno čudo od automobila. Sa 600 KS i 700 Nm novi će M5 do 100 km/h stizati za manje od 3,5 sekundi. Do tada možemo vidjeti što može još uvijek aktuelni M5.

A7 je definitivno Audi s najboljim izgledom, a u svojoj četvrtoj godini, RS7 se odlično nosi s rivalima. U Performance verziji 4.0 V8 twin turbo ispaljuje 605 KS i 750 Nm, a 100 km/h postiže u 3,7 sekundi uz 350 km/h maksimalca.

Nije sve u brojevima, a puno je i u konačnoj izvedbi. Ako vas zanima kako ovi automobili zvuče, ubrzavaju i voze, pogledajte video u nastavku. U nešto više od 10 minuta nećete saznati sve, ali neke stvari će sasvim sigurno biti jasnije.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.