(zatvori)

PREDIVNO! Poruka jednog muža svim ženama sa oblinama!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mnoge žene širom svijeta muče muku sa samopouzdanjem, koje je najčešće u vezi sa izgledom njihovog tijela. Najveći problem je svakako trend koji nameće modna industrija, putem atraktivnih stranica modnih časopisa.

Danas se često javno govori o ovom problemu, sa ciljem da žene shvate laži i nerealnu sliku koja im se servira putem medija, kako bi naučile da treba da vole svoje tijelo i njegovu jedinstvenost.

Međutim, ne dešava se baš često da muškarci o tome progovore javno.

Robi Trip, javni govornik, pisac i kreativni aktivista, objavio je dirljivu poruku na Instagramu, koja je prvenstveno upućena njegovoj ženi, Sari Trip.

“Za mene, ne postoji ništa više seksi od moje žene: jake butine, velika zadnjica, mali nabori kože sa strane… Da bi žena bila seksepilna mora da ima samopouzdanje, da se oseća dobro u svom tijelu, bez obzira kolike obline imala. Upravo zbog toga volim svoju suprugu Saru.”

Zatim se obratio muškarcima, navodeći ih da razmisle o svojim standardima ljepote:

,,Momci, razmislite šta vam je društvo nametnulo kao lijepo i seksi. Prava žena nije porno zvijezda, manekenka u bikiniju ili lik iz filma.”

Ženama je uputio sjajan savjet kako da porade na svom samopouzdanju.

,,Žene, nikada nemojte zavaravati sebe misleći da morate da se uklopite u određen kalup, kako biste bile voljene i cijenjene.”

Njegova objava se veoma brzo raširila društvenim mrežama, nailazeći na oduševljenje i odobravanje širom svijeta!

Kako i ne bi? Možemo samo da zaključimo da je njegova supruga prava sretnica!

Izvor: b92

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.