(zatvori)

Pogledajte kako kažnjavaju dilera droge u Rusiji (VIDEO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Šokantni video prikazuje čovjeka koji moli za život, a vezan je crvenom trakom za stub dok ga brutalno tuku električnim kablovima.

Ruski militanti u Donjeckoj oblasti uhvatili su dilera droge i nakon toga ga mučili i premlatili električnim kablovima. Iako njegova sudbina nije poznata, vjeruje se da nije preživio torturu.

Surova kazna je sprovedena u gradu Komunaru, u južnoj Ukrajini, koji je po kontrolom proruskih pobunjenika, prenosi britanski “Dejli mejl”.

Šokantni video prikazuje čovjeka koji moli za život, a vezan je crvenom trakom za stub dok ga brutalno tuku električnim kablovima. Njegova leđa su krvava i puna modrica, što ukazuje da je premlaćivanje trajalo veoma dugo.

Batinanje sprovodi militant po imenu Olkon, koji je došao u Komunar iz Novosibirska da bi podržao proruske pobunjenike. Na snimku se čuje glas koji, između ostalog, kaže:

“Ovo je kazna za dilera droge!”

Čovjek koga muče ih je molio da prestanu.

“Reći ću sve šta želite! Pozvaću drugog dilera i doći će sa robom!”

Pobunjenik koga zovu Olkon na snimku govori da će momak biti pogubljen kao pas i da je čak polomio i “bič” na njegova leđa.

U sadržaju ispod možete da pogledate kako kažnjavaju dilere droge u ovom mjestu. Upozorenje: Video sadrži eksplicitne scene nasilja!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.