(zatvori)

U vrtiću je rekao da će mu biti žena, a pogledajte šta se desilo 20 godina kasnije

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Laura Scheel i Matt Grodsky se poznaju gotovo cijeli svoj život: išli su zajedno u vrtić i bili su nerazdvojni, a obećanje koje joj je dao tih dana ispunio je nedavno.

Laura i Matt su se vjenčali, iako su nakon vrtića izgubili kontakt.

Da prva ljubav zaborava nema uvjerili su se mnogi, ali je ovaj šarmantni par iz Fenixa to dokazao i u praksi. Nerazdvojni u vrtiću, par je bio izgubio kontakt u godinama koje su uslijedile da bi se u srednjoj školi preko zajedničkog prijatelja ponovo spojili.

duga_veza

U roku od dvije sedmice postali su dečko i djevojka, a bez obzira na to što su išli u različite škole i kasnije fakultete, ostali su zajedno uprkos svemu.

Matt je Lauru zaprosio 2015. godine u dvorištu vrtića gdje su se upoznali i tako ispunio obećanje dato prije dvije decenije.

“Dok smo se vozili ka obdaništu stalno me je zapitkivala zbog čega sam toliko nervozan, a ja sam konstantno provjeravao džep da proverim da li je prsten i dalje tu. Kad smo stigli tamo kleknuo sam, a moj brat je prišao da sve snimi telefonom. Laura je bila iznenađena, ali je rekla “da” ” ,rekao je Matt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.