(zatvori)

Riječi Žike Todorovića poslije velike porodične tragedije KIDAJU DUŠU!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Glumac Srđan Žika Todorović koji je tragično izgubio trogodišnjeg sina Dejana protekle srijede, poručio je prijateljima da čuvaju svoju djecu, jer nikad ne znaju šta može da im se desi.

On je čak 49 godina čekao da dobije nasljednika, ali je njegova sreća prekinuta smrću mališana, kog je obožavao. Kolege i prijatelji slavnog glumca ne mogu da dođu sebi zbog tragedije koja je zadesila porodicu.

– Svi smo duboko potreseni ovim što se desilo. Žika i Ana su živjeli za tog dječaka, bio im je najveća radost. Nemamo riječi utjehe za njega. Čuli smo se juče, Srđan ne zna za sebe. Mnogo mu je teško. Samo mi je rekao: “Čuvaj svoju djecu, nikad ne znaš šta može da se desi.”

Andrija Kuzmanović koji sa Žikom igra u seriji “Senke nad Balkanom”, kaže da mu pružaju podršku u ovim teškim trenucima.

– Kolege iz serije su se čule s njim. Tu smo za njega šta god mu bude trebalo. Teško nam je svima – kaže Andrija dok Nenad Jezdić dodaje: – Ovo je toliko strašno da nemam riječi.

Gotovo sve kolege teško su podnijele vijest o smrti nasljednika Žike Todorovića. Trebalo je da on sa njima, ali i sa novinarima, u nedjelju u kafani “Sokače” svečano pogleda posljednju epizodu druge sezone “Senke nad Balkanom”. Niko nema snage za to, pa je reditelj Dragan Bjelogrlić zbog tragedije odlučio da otkaže druženje.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.