(zatvori)

Ova svadba je koštala 25 MILIONA DOLARA!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ćerka njujorškog „kralja nekretnina” Džefa Satona, Rene, u četvrtak se udala za svog vjerenika Eliota Koena na ceremoniji koja je održana na Jadranskom moru u južnoj Italiji.

Foto: Profimedia

Njih dvoje su se vjenčali po svim pravilima jevrejske zajednice.

Džef, koji je 522. najbogatiji čovjek na planeti (procjenjuje se da je „težak” 3,6 milijardi dolara), za svadbu svoje mezimice potrošio je 25 miliona dolara kako bi sve proteklo u najboljem redu. U stvari, kako bi sve bilo najekstravagantnije moguće. U pitanju je bila jedna od najskupljih svadbisvih vremena naspram koje “najglamuroznije vjenčanje 2017.” djeluje kao dječji rođendan.

Foto: marando_parrucchieri/Instagram

Ovaj biznismen je sa svojom ćerkom na ceremoniju došao u kočiji, a čitav događaj organizovan je na platformi koja je izgrađena na stijeni.

Vjenčanje je održano u italijanskoj regiji Apulija u rizortu Monopoli, a svi gosti su na svečanost došli čarter letom. Naravno, svadbu je posmatrao i veliki broj lokalnog stanovništva, ali sa udaljenosti.

Italijanska štampa je navela da su za vjenčanje bile angažovane Madona i Lady Gaga, ali se na kraju ispostavilo da to nije tačno.

Veče je završeno spektakularnim vatrometom, poslije čega su gosti odvezeni na aerodrom u Bariju kako bi se ukrcali na noćni let za Njujork. Saton je samo na avionske karte za svoje goste potrošio skoro pet miliona dolara, piše Daily Mail.

Iz Holandije je uvezeno osam tona cvijeća, a 400 stotine zvanica odselo je u rizortu sa pet zvjezdica i u kome noćenje košta 500 dolara.

(kolektiv.me)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.