(zatvori)

Može mu biti baba, ali on tvrdi da je voli

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Virtualno prijateljstvo između Angele (72) i CJ-a Nwachukwua (27) pretvorilo se u romansu, a ubrzo i u brak. Ogromna razlika u godinama njima ne smeta i ne obaziru se na komentare okoline. Vjenčali su se u CJ-evoj rodnoj Nigeriji i to im je bio prvi susret uživo nakon tromjesečnog dopisivanja na Facebooku.

Nakon vjenčanja, pojavio se prvi problem – CJ-u je odbijena viza za Veliku Britaniju i Angela putuje u Nigeriju kako bi bila u blizini svog mlađahnog supruga.

Brak - 45 godina razlike | Autor: Facebook

– CJ je najbrižnija osoba koju sam u životu upoznala. Osjećam se kao najljepša žena na svijetu i duboko u svom srcu znam da pripadamo jedno drugome, kaže Angela, umirovljena vozačica taksija iz engleskog Dorchestera.

Prije CJ-a bila je u vezi 16 godina, no nije dugo čekala da se opet skrasi. CJ je šest godina mlađi od najstarijeg Angelinog unuka, a njeni sinovi su već srednjovječni muškarci u dobi od 50, 47 i 43 godine. Jedan sin je posumnjao da bi mogla biti riječ o internetskoj prevari, no CJ ga je razuvjerio zaprosivši Angelu putem Skypea.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.