(zatvori)

U kasinu ‘okrenula’ jack pot od 8 milijuna, a kući došla s 80$ (VIDEO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nakon što ju je preplavilo uzbuđenje, Veronica Castillo doživjela je šok i hladan tuš. Naime, rekli su joj kako nije osvojila ogromni jack pot jer je aparat bio u – kvaru…

Veronica Castillo (42) večer je provodila u kasinu u rodnom Oregonu, a onda su joj se u jednom trenutku gotovo ‘odrezale’ noge. Naime, na aparatu je stajao dobitak od 8,4 miliona američkih dolara.

Nažalost, euforija je potrajala samo nekoliko minuta. Naime, kada je zaposlenike kasina obavijestila o svojem dobitku, oni su joj objasnili kako je u pitanju kvar aparata te kako je njen dobitak tek 80 američkih dolara. S obzirom da je u njega stavila 100 dolara, zapravo je bila u gubitku.

– Zaposlenici kasina došli su do mene, ugasili su aparat i odnijeli ga. Isprintali su mi karticu na kojoj je stajalo da osvajam 80 dolara. Aparat nije imao oznaku da je pokvaren i normalno je radio. Mislim da se ovdje radi o prijevari, izjavila je Veronica Castillo, prenosi Daily Mail.

Direktor kasina ‘Lucky Eagle Casino’ John Setterstorm koji je na toj poziciji od 1995. godine kaže kako nikada prije nisu imali ovakav slučaj. Naime, aparati su namješteni tako da dobitak ne može biti veći od 20 tisuća dolara. S obzirom na ulog od stotinu dolara, Veronica je u teoriji mogla osvojiti maksimalno šest tisuća dolara.

 No, Veronica ne odustaje od novca za koji smatra da joj pripada. Angažirala je odvjetnika i uskoro podiže tužbu protiv kasina. U svakom slučaju, ne bismo joj željeli biti u koži i iskušati onu staru ‘Dao Bog da imao, pa nemao.’

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.