(zatvori)

U četvrtak je NAJMRAČNIJI DAN U GODINI, bolje vam je da ne izlazite iz kuće!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ovaj četvrtak dogodit će se jedan kosmički incident, a koji se posljednji put dogodio prije 350 godina.

Naime, astrolozi su saopštili kako će 21. decembar biti najgrozniji dan u 2017. godini. Ovogodišnja kratkodnevica će se razlikovati od prethodnih jer po prvi put nakon 1664. godine Sunce ulazi u kuću Jarca samo par sati pošto i Saturn napravi istu promjenu. Ovo dovodi do poravnanja Sunca i Saturna koje donosi jako negativne posljedice.

-Na individualnom planu ovakva promjena i paralela može da bude dobra, ali na makro planu nikako, rekao je Nil Spenser.

Zbog toga ona savjetuje da 21. decembra sve što radimo može da nam izgleda teže nego obično, a započinjanje nečeg novog se nikako ne preporučuje. Ovog dana možete se osjećati ograničeno i prinuđeno na neke stvari, ali ne dozvolite da takav osjećaj utiče na vaše obaveze. Preduzmite sve mere opreza ovog dana i ne koristite izgovore kako biste nedostatkom energije opravdali lijenjost. Ako trebate da riješite neki problem, pobrinite se da je to rješenje najbolje za sve ne samo za vas.

Sve aktivnosti koje ste planirali za 21. i 30. decembar podložne su iznenadnim promjenama u posljednjem trenutku, a neki se mogu odložiti čak i za više mjeseci pa i godinu.

Savjetuje se da izbjegavate putovanja, te da dan provedemo kući uz neki dobar film, kako bismo izbjegli sve komplikacije koje ovaj dan donosi.

(novi.ba)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.