(zatvori)

SIN SE VRATIO IZ VOJSKE, A KADA JE VIDJELA ŠTA DRŽI U RUKAMA, potpuno se slomila od sreće i suza (VIDEO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Naime, Evin sin Doni i snaha Miranda rade za američku vojsku i stacionirani su u vazdušnoj vojnoj bazi na Havajima. Eva ih nije vidjela mesecima.

Kada se pojavio na kućnom pragu i kada ga je ugledala, Eva je bila presrećna. Međutim, kada je ugledala maleno klupko sreće u roze odjeći, Eva se potpuno slomila.

Naime, budući par nije mogao imati djece, pa su odlučili da usvoje malu djevojčicu, kojoj su dali ime Melisa Faith, a zovu je Lili.

Cio postupak za usvajanje otpočeli su još prošle godine, ali nisu o tome željeli da pričaju jer nisu bili sigurni da će sve izaći na dobro.

Nismo željeli ništa da spominjemo jer je u postupku usvajanja bilo previše neizvjesnosti. Željeli smo da zaštitimo njihova i naša srca. Jednom kada je Lili i službeno postala naša kćerkica, zaključili smo da to nije vijest koju nekome kažete preko telefona – rekla je Miranda.

Čaak 10 dana prije odlaska na godišnji odmor, Doni je skrivao od majke da je postao otac. Nije  želio preko telefona da je obavijesti da je postala baka. Samo joj je rekao da će on i Miranda doći kod nje, u posjetu i da će ostati nekoliko dana.

Pogledajte video-snimak koji je oduševio cijeli  svijet i podsjetio nas koliko su bake važna bića u odrastanju svakog malenog bića:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.