(zatvori)

Seksi turistkinje plesale na prozoru džipa i pokazivale gole grudi (VIDEO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dvije turistkinje su tokom novogodišnje proslave na tajlandskom ostrvu Puket pokazale svoje grudi dok su se vozile na prozorima automobila. One su za svoj egzibicionizam kažnjene, a i edukovane su o lokalnim običajima i kulturi.

Snimak na kome je prikazano kako se one “ludo zabavljaju” postao je vrlo brzo hit na internetu, a onda je policija krenula u potragu za njima. Inače, Tajland je odlučio da na sve načine smanji broj “neprimjereno i nedovoljno odjevenih turista”.

Djevojke su lokalni mediji i policija identifikovali kao Amerikanku Adrianu Martin (20) i Austrijanku Camilu Primeman (25). One su kasnije pronađene u lokalnom odmaralištu.

Turistkinje su potom odvedene u policijsku stanicu u Patongu i prijavljene su za neprimjereno javno obnaživanje. Izdali su im kaznu od 500 bahta (što je oko 13 eura) i morale su da slušaju predavanje o tajlandskoj kulturi i moralu.

Objasnili smo im zašto takvo ponašanje nije primjereno i prijavili smo ih zbog golotinje u javnosti – rekao je general pukovnik Suitichai Tianpo.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.