(zatvori)

Protiv nemilosrdne bolesti on se bori ‘repanjem’ – Eminema (VIDEO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sparsh Shah rođen je s vrlo rijetkom bolešću zbog koje ima nevjerojatno krhke kosti. U 12 godina svojeg života već je imao 125 prijeloma, no on ne očajava i hrabri se – pjesmom…

Mali Sparsh je naime rođen s neizlječivom bolešću ‘Osteogenesis Imperfecta’. Radi se o bolesti vezivnog tkiva koja se očituje prijelomima kostiju, deformitetima kostura i osteoporozom. U slučaju ovog dječaka već umjereni stisak ruke može uzrokovati lom kostiju u njegovoj šaci.

Njegove kosti toliko su krhke da mu onemogućuju dizanje tereta, pa čak i normalan hod i kretanje. Dosad je preživio 125 lomova i ‘samo Bog zna koliko će ih još imati’, kažu njegovi roditelji.

Unatoč svemu, Bog mu je podario prekrasan glas i briljantan um. Dosad je napisao nekoliko autorskih pjesama, kao i glazbu za njih. Unatoč svim izazovima, njegov je duh neslomljiv. Jednoga dana želi pjevati pred milijunima ljudi i inspirirati ljude svojim primjerom, stoji na njegovom YouTube kanalu .

Njegova izvedba Eminemove pjesme ‘ Not Afraid ‘ trenutno je jedan od najpopularnijih videa na Redditu s gotovo 100 hiljada pregleda.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.