(zatvori)

DA LI JE OVO NAJJAČI OGLAS ZA PRODAJU AUTA U HISTORIJI?: Ortak me je za*ebo, žena je naučila da vozi! (POSTER)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U oglasu za prodaju ovog automobila, koji cijeni 2.975 kuna odnosno oko 1.700 eura, navodi da ga je kupio prije par godina od kolege koji nije bio uopšte iskren po pitanju stanja vozila jer se ubrzo raspalo. Ipak, njegova žena, zbog koje ga je i kupio, naučila je da vozi, uprkos stanju u kakvom se nalazilo. Ono što je napisao u tekstu oglasa dovešće vas do suza ali i naterati da razmislite da li biste se i za manje novca usudili da pazarite ovaj automobil.

vw-lupo-1-620x350

Prije par godina auto je kupljen od kolege koji je tvrdio da je auto limarijski lošiji, ali da je motor odličan. Meni je to super odgovaralo jer mi je trebalo nešto za ženu koja je tek položila da malo nauči da vozi. E, pa, za*ebao me, motor se raspao za par dana, onaj šugavi 1.0 sa 50 ks, što se čuje ko mikser iz Lidla. Kupio sam od drugog kolege koji me hvala Bogu, nije zajebao, motor 1.3 Mpi sa 68ks. Trenutno motor ima oko 140 tkm, a auto oko 192 tkm. Jedina kvaka je da ne radi lampica od ulja pa nije loše tu i tamo baciti oko na ulje. Ja sam vodio o tome računa jer žena ne zna gdje se otvara hauba. Sada je naučila da vozi i vrijeme je za nešto novije, pa “lupo” mora ići – piše u ovom oglasu.

Ali to nije sve.

Limarijski je u banani, jadan i nikakav, nisam ni ja bolje prošao sa svojom ženom. Malo je izčvokan, malo se ljušti lak, malo je rđav ali drži se još na okupu, ali to je to za te novce. Prozor od suvozača malo šteka kad se otvara i zatvara pa to treba izbegavati. Bila je crkla brava od vozača pa se nije mogao zaključati, prebacio sam bravu od suvozačeve strane pa sada radi ali se suvozačeva mogu zaključati i otključati samo iznutra, uz mali trik koji ću pokazati krajnjem kupcu. Nisam to trebao ni raditi, koja budala će to provaliti. Malo šteka kvaka bunkera ali radi uz isto jedan mali trik, sve je u zglobu. Promijenio sam hidrauliku od bunkera jer su padala vrata bunkera kad su otvorena, ali ovi su ful jaki jer su sa nekog većeg auta pa nemojte da djeca otvaraju bunker jer ih može katapultirati kod susjeda. Kupio sam novu policu bunkera i novi tepih bunkera, ne znam šta mi je bilo, platio sam pun k…. – kaže sadašnji i nadajmo bivpši vlasnik ovog vozila.

Inače od dodatne opreme automobil ima Helou Kiti nalepnice:

Primijetio sam da je vozačev sic nekako čudan, kao da ga je neki debeljuca izvitoperio, žena nije jer je mršava, valjda nema nekog j….. Auto je mehanički u redu, nove su pakne i ulje u kočnicama, gume su zimske i još uvijek dobre. Neki dan je auto bio na servisu i morao sam sa Helou Kitijem od Rijeke do Monfalkonea, ide dosta dobro, kad zatreba lijepo potegne, može se i prestizati, ništa ne trese, nešto zna lupiti napred, ali se ne čuje kad pojačam radio. U biti autić je brz kad gas se stisne jer je ostavljen kraći mjenjač pa fino ubrza, ali ima malu krajnju brzinu.

Vlasnik dodaje i da malo pušta ulje na poklopcu ventila i da su farovi malo požuteli. Zainteresovane moli da se najave dva dana ranije kako bi ga supruga usisala.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.