(zatvori)

Visjela je iz helikoptera iznad Nijagare držeći se tek zubima (VIDEO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nik Wallenda poznati je akrobat i legendarni hodač po žici. Svoju ljubav prema adrenalinu prenio je i na svoju obitelj, pogotovo na suprugu Erendiru. Ona je izvela nevjerojatno riskantnu akrobatsku točku…

Niagarini slapovi godinama su atraktivna lokacija upečatljivih akrobatskih nastupa, a iznimka nije ni ova godina. Ako još niste čuli za Nika Wallendu, sigurni smo da sad hoćete. Legendarni hodač po žici najpoznatiji je po svom postignuću prije pet godina, kad je prešao legendarne slapove s američke na kanadsku stranu, na žici tankoj samo 5 cm.

Svoju strast prema adrenalinu prenio je i na svoju suprugu Erendiru, koja je na petu godišnjicu suprugova pothvata učinila nešto jednako ludo – na istim slapovima je visjela iz helikoptera držeći se samo zubima.

– Ja sam s mamine strane osmo koljeno akrobata, dok s tatine sedmo. Znači, odavno sam u ovome – izjavila je Erendira u razgovoru za američke medije.

Ovo joj je prvi put u životu da je visjela s helikoptera, a tri put dosad je radila nešto slično. Zubar joj je napravio zaštitni kalup koji savršeno odgovara njenoj vilici, a Erendira tvrdi da je glavna “caka” u snazi vilice i mišića u tom području lica.

Profesionalno nastupa od svoje pete godine, a odrasla je u cirkusu i do dvanaeste godine proputovala gotovo cijeli svijet. Supruga Nika upoznala je baš u cirkusu jer su im roditelji zajedno nastupali.

– Ne mogu reći da me sve ovo i dalje ne plaši, ali svjesna sam svoje sposobnosti, kao i sposobnosti svog supruga. Nervoza je uvijek prisutna, ali zato i treniramo. Nismo od onih koji žive pažljivo i ne vole rizik. To je takav životni stil – zaključila je Erendira, koja je svojom ludom akrobacijom proslavila petu godišnjicu suprugova jednako ludog pothvata na Niagarinim slapovima.

Inače, obitelj Wallenda već više od 200 godina izvodi atrakcije, a dosad su imali dva smrtna slučaja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.