(zatvori)

Šta da radim, muž hoće ćerku da nazove po bivšoj?!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U Ustav treba uvesti zakon da muškarci ne smiju da daju imena ćerkama, a žene sinovima. A treba uvesti i stroge propise za razmnožavanje, kao i zabranu istog nekim ljudima, jer repliciranje svakojakog genetskog materijala znači opasnost za civilizaciju.

Među prvima na “no babies” listi trebalo bi da se nađe glavni junak pitanja iz rubrike “Draga Saveta”, koje ovih dana kruži internetom.

“Prije nego što smo počeli da se zabavljamo, moj muž je dugo bio u vezi sa ženom vrlo karakterističnog imena. Nakon raskida nisu ostali u kontaktu. Trenutno sam trudna i postaćemo roditelji prvi put, očekujemo djevojčicu koja će se roditi na proljeće. Moj muž želi da našoj ćerki da baš to ime. Naravno, ona nije jedina osoba na planeti koja se tako zove, ali je u pitanju vrlo specifično ime. I jeste lijepo, dopada se i meni, ali mi je stvarno bizarno što mu se bivša tako zove i brinem da bi i drugi isto mislili. Da li je prihvatljivo da joj damo to ime?”

Evo kako joj je odgovorila dr Saveta:

“Ne. O, moj bože, n, naravno da to nije prihvatljivo. Znate ko je želio da dijete nazove po bivšoj? Denis Dafi, idot od povremenog dečka Liz Lemon iz serije “30 rock”. Da li stvarno želite da budete u istom košu sa Denisom Dafijem? Nazovite ćerku po bilo kome drugom, po bilo čemu. Bolje je i da joj ne date apsolutno nikakvo ime nego da je do kraja života zovete po bivšoj svog muža.”

I u pravu je. Ili možda nije? Da li znate nekog ko je dao djetetu ime po bivšoj ljubavi? Pišite nam u komentarima.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.