(zatvori)

Pojeo je 54 sladoleda, sve to zalio vodom i završio u bolnici

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Muškarac (44) iz Kine je osjećao jake bolove u želucu pa je otišao u bolnicu. Tamo su mu dijagnosticirali i zatajenje bubrega. Stanje mu je sada pod kontrolom.
Zheng, 44-godišnji muškarac iz Kine, je nedavno završio u bolnici zbog problema s bubrezima nakon što je pojeo 54 velika sladoleda, jednog za drugim. Sladolede je “zalijevao” s vodom i ledom. Muškarac je 15. srpnja bio kod kuće kada je osjetio učinke sladoleda koje je pojeo. Kasnije je liječnicima rekao da je došao kući i bilo mu je jako vruće zbog visokih temperatura te je posegnuo za sladoledima.

Kaže da ga je vuklo i da je pojeo sve ledene poslastice iz svojeg zamrzivača. Nakon toga je osjetio žeđ pa je pio ledenu vodu i otišao spavati. Kada se probudio, osjetio je jake bolove u trbuhu. Pokušao je pojesti doručak, ali je sve povratio. Bolovi su se pogoršavali pa je muškarac otišao u bolnicu. Liječnici su mu dijagnosticirali gastroenteritis. Nakon obrade u želucu mu je postalo bolje, ali je onda počeo osjećati simptome koje su liječnici povezali sa zatajenjem bubrega. U međuvremenu mu je stanje pod kontrolom. South China Morning Post ne objašnjava kakve veze ima sladoled s bolešću bubrega niti da li je to možda povezano i s ledenom vodom koju je pio.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.