(zatvori)

Pas pojeo tortu jutro pred svadbu!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Neobičan događaj zbio se u engleskom gradu Saut Šilds u Velikoj Britaniji.

Djeveruša Džema Evans došla je kod sestre Done Makmejhon tog jutra pred svadbu da pokupi čokoladnu tortu. Dona i Džema planirale su da odnesu tortu u salu “Hedvort Hall” u gradu Saut Šilds, gdje je njihov brat Skot trebalo da se oženi.

Kada sam stigla, izraz Doninog lica bio je takav da sam mislila da je vjenčanje otkazano. Ušli smo u kuhinju, a Bela je samo sjedela gledajući u nas. Dona je počela da plače i nismo znale šta da radimo“, rekla je Džema.

Ipostavilo se da je Donin suprug Lijam slučajno ostavio otvorena vrata tokom noći, a Belin pasiji nos se pobrinuo za sve ostalo.

Ipak njih dvije su pokušale da spasu šta se spasti može pa su počele da zovu sve poslastičarnice tražeći zamjenu.

Govorila sam ljudima da mi je pas pojeo tortu. Činilo mi se kao da sam u školi i pravdam se kod profesora kako mi je pas pojeo domaći“, priseća se Dona.

Srećom, uspjele su u namjeri, a onda su odlučile da prećute šta se desilo sve dok se vjenčanje ne okonča.

Dona me je posle svadbe pitala da li mi se svidjela torta, a posle toga otkrila da to nije torta koja je planirana. Nisam mogao da vjerujem da je Bela pojela. Zaćutao sam na trenutak, a onda sam počeo da se smijem“, ispričao je mladoženja Skot.

Na kraju nemilog događaja sa slatkom tortom, svi su bili zabrinuti za labradora Belu jer je pojela dosta čokolade,jer nisu znali kako će da reaguje na toliku količinu šećera.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.