(zatvori)

Ovaj čovjek živi sa pet žena! Šta mislite da li svi spavaju zajedno u krevetu?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ovo je veoma neobična priča o čovjeku po imenu Brady Williams, njegovih pet žena i njihovih dvadesetčetvoro djece.

Porodica Williams se po svemu razlikuje od bilo koje normalne porodice, ali to nije sve, oni se razlikuju i od drugih poligamnih porodica. Sebe vole da nazivaju “progresivnim poligamistima”.

Brady i njegove žene su nekada bili mormoni, ali su odlučili da taj životni stil nije za njih i napustili su mormonsku zajednicu, koja se vjerovatno prepolovila nakon njihovog odlaska.

Svaka žena živi u zasebnom ulazu sa svojom djecom, a Brady svake večeri mijenja krevet u kom spava, tako da ga svaka od žena ima pored sebe svake pete noći.

Nikada ne spavaju svi zajedno, niti se bilo koja od žena miješa u njegove odnose s nekom drugom ženom. Iako izgleda čudno, oni zapravo imaju veoma stroga moralna načela.

Ono što se nameće kao pitanje je – kako se izdržavaju? Brady posjeduje građevinsku firmu, a neke od žena su takođe tu zaposlene.

Njih pet su sve odrasle u istom mjestu i sve su rodice. Iako često izbiju problemi, ova neobična porodica ipak zrači nekom idiličnom atmosferom. Ručaju svi zajedno, iako nemaju toliko veliku trpezu, a i mnoge druge aktivnosti obavljaju svi zajedno. Pogledajte kako izgleda ova velika porodica ili, bolje reći, malo pleme.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.