(zatvori)

KAKAV CAR: Beskućnik uspijeva svako veče da pokupi drugu ribu! (VIDEO)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ako ste pogledali ijedan holivudski film koji se bavi socijalnim temama, sigurno znate da je život beskućnicima čak i u “zlatnoj” Americi veoma težak. Međutim, ovaj momak i te kako zna da se snađe. Posebno kad je seks u pitanju.

Upoznajte Joea, dvadesetšestogodišnjaka iz Bostona koji, nakon što je ostao bez doma kad ga je rođena majka zbog droge izbacila iz kuće, danju preživljava proseći na ulicama Njujorka, a rijetko kad uspe da skupi više od stotinjak dolara dnevno. Međutim, njegove noći su potpuno druga priča.

Kao prvo, mora da vam bude jasno da Joe veoma pazi na svoj izgled, tako da na prvi pogled na druge uopšte ne ostavlja utisak da je beskućnik. Zapravo, on djeluje veoma šarmantno, pa čak i zgodno.

Djevojke osvaja slatkorečivošću, zavodljivim obećanjima, ali i seksualnim vještinama. Kako tvrdi, kad se zaista “pokaže na djelu” uspijeva da se nekoj od njih “uvali” čak i na po nekoliko dana. Vrlo je vješt taktičar i ne plaši se neuspjeha, već se više vodi devizom “Ako prođe, prođe!”.

Naravno, čim dotična nesrećna dama shvati u šta se uvalila, ona ga ostavi. No, to Joeu samo predstavlja poziv da je sezona lova na nove žrtve ponovo otvorena.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.